Home / Et Yemekleri / Tas Kebabı Nasıl Yapılır?

Tas Kebabı Nasıl Yapılır?

Tas Kebabı Malzemeleri

  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 500gr. kuşbaşı et
  • 1 büyük boy soğan
  • 3-4 adet çarliston veya sivribiber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2-3 adet rendelenmiş domates
  • tuz,
  • karabiber

Tas Kebabı Nasıl Yapılır?

  1. zeytinyağda etlerin renkleri dönene kadar kavuruyoruz.
  2. etin suyunu ayıralım.
  3. öncelikle soğanları ekleyip kavuralım, sonra yeşil biberleri ekleyip kavuralım.
  4. bir müddet sonra et suyundan ekleyelim.
  5. domates salçası ve rendelenmiş domatesi ekleyelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir