Home / Et Yemekleri / Sardalya kuşu Nasıl Yapılır

Sardalya kuşu Nasıl Yapılır

Sardalya kuşu tarifi için malzemeler
300 g sardalya balığı
100 g lor peyniri
Biraz maydanoz
Biraz taze biberiye
Parmesan peyniri
Sardalya kuşu Nasıl Yapılır
Bu son derece basit bir yemektir. Dilerseniz içine peynirli harç yerine maydanoz, sumak ve taze soğan karışımı koyun.

Sardalya hariç tüm malzemeyi karıştırın, iki balık arasına bir çay kaşığı koyup sandviç gibi kapatın. Şişlere açılmayacak şekilde geçirin, fırın kağıdı döşeli tepsiye dizin. Üzerine zeytinyağı sürün ve biraz limon sıkıp tuzlayın. 200 derecede ısınmış fırının ızgarasında 15 dakika pişirip yeşilliklerle servis edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir