Home / Et Yemekleri / Kuşkonmaz kavurması Nasıl Yapılır

Kuşkonmaz kavurması Nasıl Yapılır

Kuşkonmaz kavurması tarifi için malzemeler
8-10 adet kuşkonmaz
1 adet küçük boy kuru soğan
1 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı un
Zeytinyağı
Tuz
Kuşkonmaz kavurması Nasıl Yapılır
Çok kolay ve pratik olan kuşkonmaz kavurmasını bayılacaksınız.

Soğanı doğrayarak derin bir tavada zeytinyağı ile kavurun. Ardından üzerine kuşkonmazları gelişi güzel keserek ekleyin. Kuşkonmazları eklendikten sonra 5 dakika daha kavurmaya devam edin.

Malzemelerin üzerine çıkmayacak kadar sıcak su ekleyin ve 3-4 dakika kadar pişirin. Ayrı bir kapta un, biraz tuz ve sirkeyi karıştırıp, pişen yemeğin üzerine ilave edin. Son olarak 5 dakika daha pişirip ocaktan alın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir