Kesme Çorbası Tarifi Yapılışı

Kesme Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
1 su bardağı erişte
2 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Karabiber
Tuz
Kesme Çorbası Tarifi Yapılışı
Bir tencereye sıvı yağ koyuyoruz.
Yemeklik doğranmış soğan ekleyip kavuruyoruz.
Ardından domates salçası ve biber salçası ilave edip birlikte kavurmaya devam ediyoruz.
Yeterince sıcak su ilave ediyoruz.
Su kaynadıktan sonra yeşil mercimek ve erişte ekliyoruz.
Tuz, karabiber, ilave edip pişiriyoruz.
Afiyet olsun,

53 Okundu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir