Güveçte Buğday Çorbası Tarifi



Okunma sayısı1

Güveçte Buğday Çorbası Tarifi’nin Malzemeleri:
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı tereyağı
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)

Güveçte Buğday Çorbası Tarifi’nin Yapılışı:
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar. Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin. 2 baş soğanı da çok ince doğrayın. Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin.

6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin. Biraz tavuk etini içine didikleyin. Hepsini iyice pişirin. Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bir cevap yazın