Fırında otlu mantar güveç tarifi

Fırında otlu mantar güveç tarifi için malzemeler
200 g mantar
8-10 dal dereotu
8-10 dal maydanoz
Nane
Kekik
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
1 tatlı kaşığı tereyağı
Karabiber

 

Fırında otlu mantar güveç Nasıl Yapılır
Mantarları ince ince doğrayın. İki adet orta boy güvece paylaştırın. Üzerlerine tuz,karabiber ve tereyağını ekleyin.
Maydanoz ve dereotunu doğrayın.Rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırın.Peynirli ve otlu harcı mantarların üzerine yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra servis yapın.

104 Okundu

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir