Etli Nohut Tarifi Yapılışı

Etli Nohut Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo kuşbaşı doğranmış et
1, 5 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı salça
Tuz
Pul biber
Etli Nohut Tarifi Yapılışı
Et kuşbaşı doğrayarak yumuşayana kadar haşlanır.
Soğanlar yemeklik doğranarak sıvı yağda pembeleşene kadar kavrulur.
Salça, tuz ve pul biber ilave edilerek 2 dakika daha kavrulur.
Haşlanmış etler ve haşlanmış nohut ilave edilerek birkaç kez karıştırılır.
Daha sonra üzerilerine çıkacak kadar yaklaşık 6 su bardağı kaynamış su koyup beraber biraz daha (10-15 dakika kadar) kaynattıktan sonra ocak kapatılır.
AFİYET OLSUN

Kısa Yollar Sayfa Sonu - Sayfa Başı Hızlı Düzenleme

Yorum Yap


Powered by WordPress | Free Best Free WordPress Themes | Thanks to WordPress Themes Free, WordPress Themes and Themes Directory