Ciğer Kavurma Tarifi

26 Views

Ciğer Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo dana ciğer
1 bardak su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
4 adet büyük soğan
1 kaşık biber salçası
Tuz
Karabiber
Ciğer Kavurma Tarifi Yapılışı
Ciğeri tencereye alıp suyunu çekene kadar kısık ateşte 1 bardak suyla haşlayalım.
Suyunu çekince sıvı yağı, küp küp doğranan soğanları ve salçayı ekliyoruz.
Soğanlar ölünceye kadar pişmeye bırakıyoruz.
En son tuz ve karabiber ekleyip servis ediyoruz.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Bir cevap yazın