Ana Sayfa / Et Yemekleri / Bademli Alabalık Tava Tarifi

Bademli Alabalık Tava Tarifi

Bademli Alabalık Tava Tarifi’nin Malzemeleri:
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ

Bademli Alabalık Tava Tarifi’nin Yapılışı:
Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.

Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Yemekler

tavuk şiş

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yufka4 yemek kaşığı çırpılmış yoğurt1 adet tavuk göğsü(küp …

Bir cevap yazın